Tečajevi u poduzećima

Intenzitet i trajanje programa određuju klijenti, a program se posebno kroji prema njihovim potrebama i željama. Profesori usmjeravaju polaznike, na najučinkovitiji način, da ostvare jezične ciljeve koje im nameće struka i unaprijede razne komunikacijske i prezentacijske vještine. Točno znanje jezika vrlo je bitno kako bi poduzeća imala dobar imidž, te ulagala u svoje zaposlenike.

Uvode Vas u područja poslovnog komuniciranja, kako biste na najbolji način mogli odgovoriti izazovima Vašeg radnog mjesta. Naučit ćete strategije usmene i pismene komunikacije, koje su neophodne da u svom poslu budete uspješni i da djelujete samostalno i sigurno.

Vaše stručno znanje na materinskom jeziku bit će izvrstan temelj na kojem ćete graditi, nadopunjavati i produbljivati Vaša nova znanja i vještine.

Za usavršavanje u poslovnom stranom jeziku pripremili smo male grupe od 4-6 polaznika, autentične tekstove, audio zapise i video sekvence, i to upravo onako kako se poslovna aktivnost odvija u poduzećima u zemlji čiji jezik učite.
 
dizajn i održavanje: Quantum dizajn