Riječ stručne savjetnice

DOBRO DOŠLI NA WEB STRANICE AEGISA!
Uvjerena sam da ćete se zainteresirati za neku od naših ponuda i postati dio AEGIS JEZIČNOG CENTRA poput tisuća polaznika koji su proteklih 25 godina našeg uspješnog djelovanja upoznali nas i naš rad te nam ostali vjerni iz semestra u semestar.
Počeli smo 1993. godine kao specijalizirana škola za njemački jezik, da bismo ubrzo na zahtjev naših zadovoljnih klijenata proširili djelovanje i uvrstili u naš djelokrug rada poduku engleskog, talijanskog, francuskog i španjolskog, općeg i poslovnog jezika i jezika struke, te prevodilaštvo, organizaciju studijskih putovanja u inozemstvo, te poduku hrvatskog jezika za strane državljane.
Tečajevima u tvrtkama poklanjamo izrazitu važnost i pažnju. S voditeljima njihovih centara za izobrazbu dogovaramo specijalizirane programe poslovnog jezika ili jezika struke, ''krojene'' prema njihovim potrebama, uz primjenu najnovijih stranih udžbenika, stručnih časopisa i ostalih profesionalnih izvora informacija.
Nastavni programi za svaki stupanj usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, od A1 do C2 stupnja.
To znači da se prije upisa provodi početno testiranje s ciljem određivanja stupnja, da se na svakom stupnju zna što možete uz Vaš i naš trud naučiti i da se tijekom završnog vrednovanja vrednuju Vaša i naša postignuća.

Što Vi dobivate od nas?
Izvrsno znanje stranog jezika, a znanje je imperativ našeg vremena. Sa znanjem stranog jezika postajete konkurentni na tržištu rada. Ako tome dodamo stručnost, iskustvo i rad u malim grupama (do 8 polaznika u grupi), zaokružili smo sliku o nama. Naša filozofija rada i planovi za budućnost daleko nadmašuju ograničeni opseg ove RIJEČI DOBRODOŠLICE, no cilj nam je ostati prepoznatljivima kao škola stranih jezika, u kojoj svakom polazniku pripada osobito mjesto i u kojoj se elitno znanje ne stječe uz elitnu cijenu.

Pridružite nam se!
Anđelka Pajnić
- profesor njemačkog jezika, stručna savjetnica za nastavu
korisni linkovi
 
dizajn i održavanje: Quantum dizajn